Rahoitus

Maksa myöhemmin – omaan tahtiin

Ostaessasi Energiatilillä, valitset milloin ja miten haluat maksaa. Saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa. Tilin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen joko alla olevasta linkistä tai toimipaikassa paikan päällä. Saat laskun vasta ostoa seuraavana kuukautena ja voit silloin valita maksatko koko summan kerralla vai joustavasti erissä. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään

30–60 päivää ensimmäiseen eräpäivään

Voit jakaa maksun osiin ja valita sinulle sopivan maksuvaihtoehdon

Tili on jatkuva luotto, jota voit käyttää myös tuleviin ostoksiisi

Saat luottopäätöksen heti ja luoton käyttöösi heti, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti. Tämän jälkeen voit käyttää tiliä maksutapananäyttämällä voimassa olevan henkilötodistuksesi jälleenmyyjälle.

Entäpä kustannukset?

Tutustu maksuvaihtoehtoihin Esimerkkilaskurin avulla!

rahoitustaulukko

Esimerkkiostos: 5 000 €, 12 kk maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 0 %. Kä sittelymaksu/kk: 7,90 €. Todellinen vuosikorko: 3,26 %. Luoton kustannukset: 94,80 €. Maksettava yhteensä: 5095 €. Osamaksuerä/kk: 424,57 €, 12 erää. Energiatili on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 3 000 €. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Onko sinulla jo tili?

Tarvittaessa voit myös itse korottaa jo aiemmin avattua tiliäsi oheisen hakemuslinkin kautta:

Voit tarkistaa tilisi saldon kirjautumalla Resursin omille sivuille. Kirjaudu omille sivuille tästä.

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä Resursin asiakaspalveluun arkisin, puh. 09 622 4308