Hitachi-lämpöpumput Pohjoisen olosuhteisiin

Hitachi-lämpöpumput

Tehokas teknologia, moderni muotoilu ja lyömätön toimintavarmuus tekevät Hitachin lämpöpumpuista niin ammattilaisten kuin käyttäjienkin suosikkeja. Pohjoisen olosuhteisiin suunnitellut Nordic-malliston pumput kestävät Suomen ankaraakin säätä. Hitachin korkealaatuisesta valikoimasta löydät ilmalämpöpumput ja ilma-vesilämpöpumput kaikkiin tarpeisiin.

Hitachi-ilmalämpöpumput

Hitachin ilmalämpöpumppujen energiatehokkuuden salaisuus on Constant POWER-tekniikka, joka pitää lämmitystehon vakiona -15 °C ulkolämpötilaan asti. Sisäänrakennettujen liikeantureiden avulla pumput laskevat tyhjien huoneiden lämpötilaa automaattisesti, minkä ansiosta energiaa säästyy vielä jopa 14 % enemmän. Hitachin Hi-Kumo-sovelluksen avulla voit säätää lämpötilaa, puhallussuuntaa ja ajastinta helposti suoraan älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. 

Sisäilman puhtaudesta huolehtimiseksi Hitachin ilmalämpöpumppuihin on kehitetty Frost Wash -tekniikka, joka sulkee ilman epäpuhtaudet sisäyksikön kennoon muodostuvan jään sisään, jolloin epäpuhtaudet poistuvat sulatusveden mukana. Frost Washin ansiosta Hitachin ilmalämpöpumput poistavat 91% sisäilman bakteereista ja 87% homeitiöistä, pitäen samalla huolta myös itse laitteen puhtaudesta.

Good Design -palkittu lippulaivamalli HITACHI Nordic Premium R32 varmistaa raikkaan ja allergiaystävällisen sisäilman ennennäkemättömän tehokkaalla NanoTitaani-esisuodattimella. Ilmansuodattimen robottiharja pitää laitteen yhtä puhtaana kuin uutena, joten käyttäjän ei tarvitse huolehtia suodattimen säännöllisestä puhdistamisesta. Tyylikäs sisäyksikkö on saatavissa kahdessa värissä, joten se sulautuu sisustukseen saumattomasti.  

HITACHI Nordic Shirokuma R32 -laitteiden kahden ilmanohjaimen huomaamaton puhallus ei aiheuta vedon tunnetta, vaan puhaltaa tasaisesti koko huonetilaan, eikä laitteen alhainen käyntiääni aiheuta häiriötä. Kustannustehokkaiden HITACHI Performance R32-laitteiden Wasabi Nanotitaani-ilmansuodatin poistaa bakteerit, allergeenit ja hajumolekyylit. 

Hitachi ilma-vesilämpöpumput

Tehokas ilma-vesilämpöpumppu riittää talon päälämmönlähteeksi ja lämpimän käyttöveden tuottajaksi ympäri vuoden. Hitachin ilma-vesipumput sopivat kaikkiin lämmitysverkkoihin ja niillä mahdollista saavuttaa jopa maalämmön taloudellisuuden taso – ilman maaperän porausta.

  • HITACHI Yutaki S-Combi on all-in-one-paketti, joka yhdistää ilma-vesiteknologian viimeisimmät innovaatiot helppokäyttöiseen ja tehokkaaseen kokonaisuuteen. Laitteen intuitiivinen ohjauspaneeli opastaa käyttäjäänsä, mikä tekee siitä erittäin helppokäyttöisen.
  • HITACHI Yutaki S sopii niin perinteisen lämmitysjärjestelmän korvaamiseen kuin nykyisen järjestelmän rinnalla käytettäväksi.  Laitteen asennus on nopea ja yksinkertainen. 
  • Pieni ja kompakti HITACHI Yutaki M on oiva ratkaisu öljykattilan korvaajaksi lämmitysveden ja lämpimän käyttöveden tuottamiseen. 
  • HITACHI Yutampon ulkoyksikkö on varustettu DC-invertteriohjatulla kompressorilla, joka nostaa käyttöveden lämpötilan 65°C saakka. 

Ammattilainen avuksi lämpöpumpun valintaan

Ammattilaisen kanssa lämpöpumpun valinta sujuu varmasti ongelmitta. Sertifioidut jälleenmyyjämme tuntevat Hitachin lämpöpumput yksityiskohtaisesti, joten saat varmasti tarpeisiisi sopivan laitteen oikein asennettuna, käyttöopastuksen kera. Jälleenmyyjämme huolehtivat myös Hitachi-laitteesi huollosta, mikä pidentää pumpun käyttöikää ja ylläpitää sen tehoa. 
Löydä lähin jälleenmyyjäsi!