Ota ammattilainen avuksi ilmalämpöpumpun valintaan

Ilmalämpöpumppu kannattaa valita yhdessä ammattilaisen kanssa, koska hän tuntee laitteet ja niiden toiminnan sekä pystyy varmistamaan, että valittu ilmalämpöpumppu sopii kohteeseen ja käyttötarpeisiin. Myös asennus on syytä antaa pätevän ammattilaisen käsiin.

Näin paras ilmalämpöpumppu valitaan

Ammattilainen varmistaa ilmalämpöpumpun soveltuvuuden käyttötarpeisiin ja -toiveisiin arvioimalla esimerkiksi seuraavia asioita:

  • asunnon koko
  • asunnon päälämmönlähde
  • ilmalämpöpumpun sijoituspaikka
  • käyttötarpeet (viilennys, lämmitys) 
  • laitteen tekniikka, energiatehokkuus ja vuosihyötysuhde
  • laitteen takuuehdot ja maksuvaihtoehdot.

Ilmalämpöpumppu kannattaa hankkia kokonaispalveluna sertifioidulta asiantuntijalta, jotta välttyy mahdollisilta murheilta. Epäsopivan ilmalämpöpumpun valinta tai vääränlainen asennus voivat johtaa siihen, että laitteen käyttöikä voi lyhentyä merkittävästi, laite ei toimi halutulla tavalla eikä sillä saavuteta toivottua energiansäästöä. Ilmalämpöpumpun saakin lain mukaan asentaa vain pätevä asentaja.

 

Varmat merkit: Hitachi ja Innova

Vahva yhteistyö johtavien valmistajien kanssa takaa suosittelemiemme ilmalämpöpumppujen laadun, toiminnan ja energiasäästön laitteen koko elinkaaren ajan. Kaikki lämpöpumppumme on suunniteltu Pohjoisiin olosuhteisiin, joten ne toimivat tehokkaasti Suomen vaihtelevassa ilmastossa vuoden ympäri.

Hitachi tunnetaan korkeasta laadusta, ajattomasta muotoilusta ja pitkästä kokemuksesta jäähdytys- ja lämpöpumpuissa. Hitachin ilmalämpöpumput sopivat kaikkiin käyttökohteisiin, ja niiden ilmansuodatus- ja puhdistusominaisuudet ovat edistykselliset.

Innovan ilmalämpöpumpuissa taas yhdistyvät viimeisin tekniikka ja energiatehokkuus. Ne säästävät runsaasti energiaa, niissä on lyhyt takaisinmaksuaika ja kehittyneitä toimintoja, kuten etäohjaus esimerkiksi vapaa-ajan asunnossa tapahtuvaan käyttöön.

Jälleenmyyjä apunasi koko lämpöpumpun elinkaaren ajan

Sertifioitu jälleenmyyjä hoitaa kanssasi koko projektin alusta loppuun aina laitevalinnasta asennukseen, käytönopastukseen ja myös huolto- sekä varaosapalveluihin. Jälleenmyyjän asiantuntujuus on apunasi myös silloin, kun harkitset vanhan ilmalämpöpumpun vaihtamista uuteen.

Asennus tapahtuu yhden päivän aikana ja siihen kuuluu kartoitus, asennuspaikan valinta, asennus, käyttöönotto sekä käytönopastus. Se on kokonaispalvelu, jonka avulla varmistetaan ilmalämpöpumpun oikeanlainen toiminta. Lue myös kokemuksia lämpöpumpun asennuksesta ja käyttöönotosta kerrostaloasunnossa.

Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjäämme ja kysy lisää!