Innova-ilmalämpöpumput

Innova-ilmalämpöpumput

Kehitämme omaa Innova-lämpöpumppumallistoamme yhdessä johtavien valmistajien kanssa. Siksi voimme taata, että Innova-lämpöpumppu on luotettava, kestävä ja kannattava investointi, joka vähentää merkittävästi lämmityskustannuksia.

Pohjoismaisten juurtemme ansiosta Innova-malliston suunnittelun lähtökohtana ovat aina pohjoiset ilmasto-olosuhteet. Sen ansiosta malliston lämpöpumput sisältävät kaikki turvatoiminnot luotettavuuden ja pitkän käyttöiän varmistamiseksi vaihtelevissa keleissä. Innova-pumput sopivat erityisesti suuriin asuntoihin ja muihin kohteisiin, joissa tarvitaan sekä suuritehoista että toimintavarmaa lämpöpumppua myös matalassa ulkolämpötilassa. Wifi-ohjauksella hallinnoit lämpöpumppua kätevästi puhelimella tai tabletilla.

Innova-lämpöpumput Platinum, Titanium ja Balance

Korkean hyötysuhteen ja edukkaan hintansa ansiosta Innova Platinum on taloudellinen valinta suuriinkin kohteisiin. Sen hyötysuhde– eli SCOP-arvo on yksi luokkansa korkeimmista – 5,3. Platinum lämmittää jopa -30°C ulkolämpötilaan saakka ja viilentää myös kovimmilla pakkasilla, joten sisälämpötila pysyy miellyttävänä kesät talvet.

Innova Titanium sopii koteihin ja suuriin vapaa-ajan asuntoihin sekä lämmitykseen että jäähdytykseen. Kaukosäätimen sisältämän lämpötila-anturin ansiosta voit säätää lämpötilaa myös kauempaa mitatun lämpötilan avulla. Titanium on todellinen kovien tilanteiden pumppu, sillä sen vuosihyötysuhde on jopa 5,1 ja sen toimintavarmuus jatkuu aina -30 °C ulkolämpötilaan asti. Titaniumin 4,2 kW -lämmitysteho riittää suurempaankin kohteeseen.

Innova Balance -lämpöpumppu tarjoaa täydellisen tasapainon hyvän suorituskyvyn ja ominaisuuksien välillä. Sisäyksikön selkeä LED-näyttö, hiljainen yötila sekä automaattinen uudelleenkäynnistys tekevät siitä erinomaisen valinnan kodin ilmalämpöpumpuksi.

Ammattilainen tuntee Innova-lämpöpumput

Ammattilaisen kanssa lämpöpumpun valinta sujuu varmasti ongelmitta. Koska jälleenmyyjämme tuntevat Innova-lämpöpumput läpikotaisin, saat aina juuri omiin tarpeisiisi sopivan laitteen. Asennuksen lisäksi saat jälleenmyyjiltämme aina käyttöopastuksen, jotta saat pumpustasi varmasti suurimman hyödyn vuosiksi eteenpäin.

Löydä lähin jälleenmyyjäsi!