Lämpöpumpun valinta sujuu helposti yhdessä ammattilaisen kanssa

Lämpöpumpun valinta sujuu helposti yhdessä ammattilaisen kanssa

Ammattilainen on korvaamaton apu sopivan laitteen valintaan. Sertifioidun jälleenmyyjän avulla saat elämää helpottavan kokonaispalvelun aina tuotteen valinnasta asennukseen ja käyttökoulutukseen asti.  

Luotettava kumppani varmistaa, että valittu lämpöpumppu vastaa tehoiltaan ja ominaisuuksiltaan kodin viilennys- ja lämmitystarpeita ja sopii ympäröiviin sääolosuhteisiin. Jälleenmyyjämme on koulutettu Innova- ja Hitachi-lämpöpumppujen yksityiskohtiin, joten he tuntevat tuotteemme ja niiden käyttötarkoitukset ominaisuuksineen läpikotaisin. Ammattilainen asentaa laitteen oikein ja laadukkaasti, minkä ansiosta lämpöpumpun käyttö on huoletonta säällä kuin säällä.

Pavelukokonaisuuteen kuuluu laitteesta huolehtiminen myös jatkossa: jälleenmyyjiemme kautta saat sertifioidut huoltopalvelut ja varaosat.

Ilmalämpöpumpun valinta ja asennus

 1. Jälleenmyyjä keskustelee kanssasi tarpeistasi ja valitsee oikean ratkaisun juuri sinun asuntoosi. Valinnassa otetaan huomioon:
  • laitteen ja asunnon ominaisuudet, esim. lämmitystapa ja asunnon koko
  • käyttötarpeet: hankitaanko pumppu vain viilennykseen vai myös lämmitykseen
  • paras mahdollinen energiatehokkuus kustannusten pienentämiseksi
  • COP-arvo eli vuosihyötysuhde: kuinka moninkertaisesti lämpöä laitteesta saa verrattuna siihen kulutettuun sähköön
  • laitteen takuuehdot ja maksuvaihtoehdot.
 2. Jälleenmyyjä huolehtii asiantuntevasta ja laadukkaasta asennuksesta. Näin vältytään turhilta toimintahäiriöiltä – ja sinä voit ottaa rennosti! Asennus kestää kaikkiaan noin 4 tuntia.
 3. Asennuksen yhteydessä saat käyttökoulutuksen laitteeseen, jotta pääset alkuun sujuvasti. 
 4. Käyttökoulutuksessa asentaja myös neuvoo, miten laitetta huolletaan ja hoidetaan, jotta käyttöikä on mahdollisimman pitkä. Saat myös lisätietoja takuuhuollosta.

Lue myös: Näin paras lämpöpumppu valitaan

Innova-ilmalämpöpumput sopivat pohjoismaisiin olosuhteisiin

Innova-tuotesarja on valmistettu erityisesti pohjoismaiselle ilmastolle ja sisältää kaikki edistykselliset ominaisuudet ympärivuotiseen varmaan toimintaan. Innovan pumput ovat laadultaan korkealuokkaisia, vähentävät huomattavasti lämmityskustannuksia ja ovat kannattava investointi.

Innova Titanium on tehokas lämpöpumppu Pohjoisiin oloihin.

Esimerkiksi Innova Titanium -ilmalämpöpumpun energialuokka on korkein A+++ sekä lämmityksellä että jäähdytyksellä, ja sen vuosihyötysuhde on markkinoiden parhaimmistoa. Tehokas ilmankierto mahdollistaa laitteen vapaan sijoittelun ja tehokkaamman lämmityksen. Pumppu käyttää markkinoiden ympäristöystävällisintä ja tehokkainta R32-kylmäainetta.

Kaikki Innova-laitteet on varustettu ylläpitolämpötoiminnolla ja soveltuvat erinomaisesti myös vapaa-ajan kohteisiin. Yötoiminto puolestaan optimoi mukavuuden ja energiansäästön. WiFi-etäohjauksen avulla laitetta voi säätää älypuhelimella mistä tahansa, vaikka jo kotimatkalla.

Kiinnostuitko? Etsi lähin jälleenmyyjä!